Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ

Εγκατάσταση ADSL-WiFi

Εγκατάσταση σύνδεσης Internet €50

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εγκατάσταση της σύνδεσης ADSL σας ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε το χρόνο και τον κόπο να την εγκαταστήσετε μόνοι σας; Αφήστε τους ειδικούς της Ihorizons να το διεκπεραιώσουν για εσάς. Θα εγκαταστήσουμε το μόντεμ σας, θα το ενημερώσουμε και θα ρυθμίσουμε την κάρτα δικτύου σας. Επίσης θα ρυθμίσουμε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας δείξουμε πώς να τον χρησιμοποιείτε.

Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης στο Internet €40

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ADSL σύνδεση σας; Αφήστε έναν από τους τεχνικούς μας να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου €60

Θέλετε να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να βάλετε καινούργια καλώδια; Θα έρθουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας και θα εγκαταστήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο και θα ρυθμίσουμε έως 2 υπολογιστές ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε αυτό. Επίσης θα ενεργοποιήσουμε την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου στο router σας ώστε να κάνουμε ασφαλές το δίκτυο σας. (Οι συσκευές δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Μπορείτε να αγοράσετε τις κατάλληλες συσκευές από την εταιρεία μας ή οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή).

Επίλυση Προβλημάτων Ασύρματου €50

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο σας; Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν και θα επιδιορθώσουν τα όποια προβλήματα σύνδεσης στους υπολογιστές σας, την κοινή χρήση της σύνδεσης στο Internet ή την κοινή χρήση εκτυπωτή.

Ασφάλεια Ασύρματου Δικτύου €29

Μήπως η σύνδεση σας στο Internet είναι αργή; Μπορεί κάποιος γείτονας σας να χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας. Περισσότερα από το 70% των ασύρματων δικτύων δεν είναι ασφαλισμένα και είναι ανοικτά σε hackers. Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα ενεργοποιήσουμε την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε επίπεδα ασφάλειας WEP, WPA και WPA2 ώστε να το δίκτυο σας να είναι ασφαλισμένο. Θα εξετάσουμε επίσης τους υπολογιστές σας για τρωτά σημεία και εφόσον σας προτείνουμε κάποιες επιπρόσθετες υπηρεσίες ασφάλειας θα σας δώσουμε και μια εκτίμηση για το κόστος τους.

Υπηρεσίες Email

Εγκατάσταση Λογαριασμού E-mail €30

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με οποιοδήποτε από τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιδιόρθωση Λογαριασμού E-mail €30

Η Ihorizons μπορεί να επιδιορθώσει το λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αν δεν λειτουργεί.  Μπορούμε να επιδιορθώσουμε το Outlook Express, το Outlook, το Thunderbird και σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Backup Αρχείων

Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας €50

Αποθηκεύστε με ασφάλεια αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας ώστε να τα έχετε διαθέσιμα σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος. Θα αντιγράψουμε ως 20 GB σημαντικών δεδομένων σε δίσκο CD, DVD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστου μεγέθους.

Αυτόματη Αντιγραφή Δεδομένων €50

Θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (ο επιπλέον εσωτερικός η εξωτερικός σκληρός δίσκος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή). Θα συνδέσουμε το σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό και τους κατάλληλους οδηγούς. Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα πρώτο αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών σας αρχείων και θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας ώστε να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά δεδομένων €50

Αν αγοράσατε έναν καινούργιο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας, μπορούμε να φτιάξουμε ένα ακριβές αντίγραφο του παλιού σας δίσκου στο νέο σας δίσκο και ο υπολογιστής σας να λειτουργεί όπως λειτουργούσε και πριν την αλλαγή αλλά με περισσότερο ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο.

Μεταφορά Δεδομένων σε Νέο Η/Υ €65

Εάν αγοράσατε έναν καινούργιο υπολογιστή και θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία σας, τη μουσική και τις λίστες αναπαραγωγής σας από το iTunes, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις επαφές σας από το Outlook στον καινούργιο υπολογιστή σας.  Θα μεταφέρουμε όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας.  Θα εγκαταστήσουμε ακόμα και τα προγράμματα σας (αν διαθέτετε τα CD και νόμιμους κωδικούς).

Ανάκτηση Δεδομένων

Ανάκτηση Δεδομένων €160

Μήπως τα Windows δεν αναγνωρίζουν πλέον το σκληρό σας δίσκο; Μήπως διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό αρχείο ή φάκελο; Εάν διαγράψατε δεδομένα ή διαμορφώσατε πρόσφατα από έναν λειτουργικό σκληρό δίσκο είναι πιθανό να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε το σκληρό σας δίσκο στα γραφεία μας όπου θα χρησιμοποιήσουμε τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Εάν δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας, θα χρεωθείτε μόνο το ποσό των €39 για την επίσκεψη.

Ανάκτηση Κωδικού €45

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows; Ξεχάσατε τον κωδικό ανοίγματος ενός εγγράφου του Word; Μπορούμε να ανακτήσουμε οποιοδήποτε κωδικό είναι αποθηκευμένος στον υπολογιστή σας.

 

Γλιτώστε χρήματα χρησιμοποιώντας πρόσθετες υπηρεσιές στην ίδια επίσκεψη!

Με την Εκπτωση Πολλαπλής Εξυπηρέτησης: κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης χρεώνουμε στη μισή τιμή κάθε πρόσθετη υπηρεσία μας εκτός της βασικής (του ίδιου ή μικρότερου κόστους)!

Συνδεθείτε

Contact

Tired of you old fashioned website? No problem - I'm available for new web projects!

If you are interested in any of my services, feel free to ask for details!

Contact Me

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed