Αφαίρεση Ιών

Ανίχνευση και Αφαίρεση Ιών / Spyware €60

Θα ανιχνεύσουμε και θα αφαιρέσουμε τους ιούς και τα προγράμματα υποκλοπών (spyware) που τυχόν υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Θα επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή στα αρχεία σας. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας από ιούς και προγράμματα υποκλοπών (spyware) για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές (αν απαιτείται).

Εγκατάσταση του AVG Internet Security €65

Θα εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα AVG Internet Security (άδεια χρήσης 1 χρόνος) για να εξασφαλίσουμε ότι ακόμα και οι νεώτεροι ιοί, δούρειοι ίπποι (trojan horse) , spyware και σκουλήκια (worms) δεν θα εισβάλουν στον υπολογιστή σας και για να καταστρέψουν αρχεία, να μειώσουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας ή ακόμα και να τον καταστρέψουν. Θα ρυθμίσουμε τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης ώστε το πρόγραμμα σας να είναι συνέχεια ενημερωμένο. Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς και Spyware περιλαμβάνεται στην τιμή. Το πρόγραμμα AVG Internet Security περιλαμβάνει πρόγραμμα προστασίας από ιούς (anti-virus), πρόγραμμα anti-spyware, τείχος προστασίας (firewall), πρόγραμμα anti-rootkit, anti-spam, ασπίδα web shield και link scanner.

Ρύθμιση Γονικού Έλεγχου €75

Σας απασχολεί το ποιες σελίδες επισκέπτονται τα παιδιά σας στο Internet; Θα εγκαταστήσουμε τις λειτουργίες γονικού ελέγχου, λογισμικό αποκλεισμού δικτυακών τόπων και λογισμικό ελέγχου του Ιστού ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι κάνουν τα παιδιά σας στο Internet.

 

Γλιτώστε χρήματα χρησιμοποιώντας πρόσθετες υπηρεσιές στην ίδια επίσκεψη!

Με την Εκπτωση Πολλαπλής Εξυπηρέτησης: κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης χρεώνουμε στη μισή τιμή κάθε πρόσθετη υπηρεσία μας εκτός της βασικής (του ίδιου ή μικρότερου κόστους)!

Συνδεθείτε

Contact

Tired of you old fashioned website? No problem - I'm available for new web projects!

If you are interested in any of my services, feel free to ask for details!

Contact Me

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed